Gallirea

GALLIREA.cz | Nox Skygge | Smečky | od března 2013

Milí návštěvníci, ať už staří známí, nebo nováčci, kteří na Gallireu narazili prvně… Vítejte na textové vlčí RPG, která navazuje na motivy dnes už víceméně legendárního Silmarionu založeném SazXeen.
Gallirea je svět, který leží na pokraji fantazie a reálného světa, země tajemství – země, ve které lidé nemají co pohledávat. Je to útočiště magie a dalších neuvěřitelných věcí, ale především je to domov vlků. Nikdo neví, kde se přesně nachází, ale vstoupit do ní může každý z nás, bez ohledu na to, kolik Ti je, nebo kde bydlíš… Stačí popustit uzdu svému vnitřnímu vlkovi.

Nox Skygge: Hledáme novou krev, která by doplnila naše řady, jelikož stávající a dlouholetí hráči již pomaloučku začínají podléhat reálným životům a starostem v podobě vysokých škol a prací. Kde jsou ty časy, kdy hlavním tématem v Pokecu bývaly obavy z přijímaček na střední? :)
Snažíme se držet poměrně vysoké standardy, což ovšem neznamená, že mezi sebe nepřijímáme nové tváře, které třeba ještě nejsou zkušené, nebo jim nějaký aspekt češtiny dělá problém. Správci i samotní hráči milerádi poradí a uvítají každou duši, která by se chtěla přidat do naší komunity.
Disponujeme krásnou klikací mapou (která mimochodem mění vizuál s měnícím se ročním obdobím), pravidelnými herními (tzv. osudovky) i neherními akcemi, kdy máte možnost si nahrabat něco do úkrytu. Drahokamy, květiny, mušličky… To vše můžete utratit u jednoho z polobohů. Život a Smrt vám pomůžou vašeho vlka přetvořit k obrazu vašemu – lepší fyzické vlastnosti, nové magie, speciální odznaky, obdarovávání jiných vlků, vámi vymyšlené magie a schopnosti…
Hlavním záměrem je – překvapivě – relax a potěcha ze psaní, protože to je něco, co nás všechny baví a naplňuje. :) Mimo to ale například odměňujeme hezké (=nejen kvantitativní, ale i kvalitativní) a dlouhodobé psaní hned dvěma způsoby. První je možnost přívěsku či jiné ozdoby, kterou si hráč může sám navrhnout. Vlk takové “cetky” jinak získat nemůže, nedá se nikde koupit. A to samé platí pro druhou, ještě větší odměnou: takzvaný “spešl”, čili speciální vzhled, kdy kreslíři nakreslí detailní a originální obrázek vašeho vlka, který se tak rázem stává ještě výjimečnějším.
Zaujal tě popis a vidina nenáročného relaxu? Přidej se k nám, staň se tulákem nebo členem smečky a ukaž, že se v tobě skrývá vlk.

Hodnocení hráčů
[Celkem: 32 Průměr: 3]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment