With Friends in Orlando

[REALLY.blueforum.cz] | Clementine R. Turrowová, Rosie Sheever, Viola Maire, Travis Conner | 16. 2. 2015 | Forum

Zdravím,
vítejte v Orlandu, přátelé! Ano, v Orlandu na Floridě, to proto je tu takové počasí – horko a dusno. My co zde žijeme převážně navštěvujeme vysokou školu Winter Park (Link info o škole, pro zajímavost, netřeba číst) Jsme prachobyčejní studenti bez super schopností, zvláštních magií, křídel či plovacích blan a ani nejsme dokonale dokonalí, jak tomu bývá ve filmech, knihách a tRPG z tohoto prostředí. Naše hra je inspirována knihou Paper Towns od Johna Greena, nikoli dějem, ale prostředím. Jestli se Vám zdá nápad originální už teď, budete při dalším čtením valit kukadla. Zakládáme si totiž na tom, že jsme vůbec nejrealističtější hra z těch, které můžete na českém internetu vypátrat. Odlišní jsme způsobem, jaký se Vám možná nebude příli zamlouvat, ale to nezjistíte, dokud to nezkusíte.
Tak čtěte dál posuďte sami!
Jak jistě víte, většina RPG her zaměřených na lidi poskytuje možnost registrace takové, jakou si můžete napsat dokonale bez zábran a omezení. Můžete napsat prakticky cokoli, ve hře pak umíte hrát na kytaru, dokonale zpívat, jste herečkou, modelkou či slavným hokejistou, do toho dokonalým playboyem a miliardářem… Můžete být, umět a vypadat jak byste si přáli a dokonalý život se po několika dnech stává nudným. Není tomu tak?
Naše RPG oproti tomu nabízí řešení:
Celá Vaše existence na hře se zakládá na tom, jak napíšete registraci, proto vyžadujeme tolik řádků textu. Jak jste si už mohli všimnout, v naší registraci nedoplňujete vzhled ani dovednosti Vy, nýbrž adminstrátor. Je tomu tak proto, že ani Vy ani já, ani nikdo jiný si před narozením nemohl vybrat jak bude vypadat, kam se narodíme a co bude umět. Teď tu jsme, někteří chytří, někteří hloupí, někteří krásní a někteří ne. Čím lépe, čitelněji a gramaticky správně napíšete registraci, tím větší šanci máte získat hezké dovednosti a obrázek. Takovým způsobem docílíme toho, že tu nikdo nebude naprosto dokonalý.
Hodnotíme především:
– Styl psaní
– Dosazenou interpunkci
– Gramatickou správnost
– Slohový útvar
Tak hodně štěstí a později i možná krásnou hru!

Hodnocení hráčů
[Celkem: 0 Průměr: 0]

6 Responses

  1. Klidně se přihlásím :3 hlavně kvůli Pusheen xD

  2. Ahoj,
    ano snažíme se to tam oživit – ale potřebujeme i aktivní hráče. :)
    ~Viola Maire

  3. Ahoj,
    díky za hezké komentáře a podporu, moc si toho cením. :)
    Zároveň se chci ale vyjádřit k oné aktivitě, která v posledních měsících zhasla: Za pomoci jedné z administrátorek (Travis) jsme hru opět uvedly do chodu a očekáváme příliv nových registrací a hráčů. Hra má také nový vzhled a brzy otevřeme i možnost aktualizace starých registrací a nábory administrátorů.
    Clementine Turrow

  4. vždy ti dají na výběr ze tří obrázků ;) a i když se ti třeba ani jeden nezamlouvá, tak je to o tom jak píšou, že ve skutečném životě si člověk prostě taky nevybere ;) za malou aktivitu si hra zaslouží fakt velké mínus :/

  5. vypadá to celkem zajímavě :) ale pravda je – čemuž se nejde vyhnout – že každému se líbí něco jiného, tímpádem se klidně může stát, že osoba X napíše registraci správně gramaticky, s interpunkcí, osoba umí psát a prostě celkově ta registrace bude hodně dobrá a přiřadí se mu nějaký hezký obrázek.. který však bude hezký podle admina, ale vůbec nebude vyhovovat hráči.. :/ nápad je ale super :)

  6. no, vypadá to, že to tam trochu chcíplo… škoda, byl co celkem originální nápad ;)