EophoriE

[EOPHORIE.blog.cz] | OBERON, Iliuren | 16. 2. 2015 | Forum, návštěvní knihy

Legenda vypraví o zemi zvané ‘EophoriE’. Zemi bohaté a krásné, plné rozličných ras a světů. EophoriE byla jedinou zemí, která zůstala poté, co se rozpoutalo na zbytku známého světa peklo, když Inochar, tehdejší vládce světa aeonů, podlehl svodům temné strany a narušil tak přirozenou rovnovhu tehdejšího světa. Otevřel bránu, tak hlubokou a temnou, že se z ní vyrojila mračna prachu a bytosti tak mocné a děsivé, jakých v tehdejším světě nebylo.

EophoriE má svou vlastní (námi vytvořenou mapu), svět, s vlastními pravildy, kraje a rasy, za které je možno hrát. Není ale problém vymyslet a přidat rasu svou, vše je o domluvě a jsme otevření vašim nápadům.
Hru jsme založili mimo jiné také proto, že nám u všech současných RP her něco chybělo. Rádi bychom vnesli do světa RP zase něco nového a pokud ne nového, tak ‘alspoň’ kus kvalitní práce, kterou si budete užívat nejen vy, ale také my.

I když je založená nedávno, je již funkční a denně se na ní pracuje, podpora adminů funguje na 100% a pravidelně jsme k dispozici v chatu. Registrace probíhá do jednoho dne. V případě zájmu pomáháme s tvorbou postavy, hledáním ilustrace či tvorbou na přání, pokud je třeba.

Chceme podpořit kvalitní hru, pokud bude potřeba ‘vychovat’ či pomoci dotvořit kvalitní hráče a celkově zkusit vydat se trošku jinou cestou, než jakou vidíme v RP světech nyní. Chcete se přidat?

Hodnocení hráčů
[Celkem: 1 Průměr: 5]

3 Responses

  1. 2: Velikost písma se odvíjí od rozlišení monitoru počítače/notebooku. Proto jsem pro zlatý střed – na starých PC to bude gigantické, na nových zase malé. Ale s tím se plošně nedá dělat nic.
    Už jsem zažil lidi, co si stěžovali, že mají všechno hrozně malé a měli při tom zmenšené zobrazení v prohížeči…
    Dobrá dobrá, nebudu to zlehčovat, díky za tipy. B)

  2. Mne to príde dosť neprehľadné. Taká malá rada: Skús deliť články a skrátiť ich tou dlhou čiarou = ________
    A tiež zmeniť veľkosť písma. ;)
    Tojť moja rada.

  3. Děkujeme za uveřejnění i za práci, kterou s tím autorka stránek měla. Taktéž za příležitost zviditelnit se.

    A potencionálním hráčům snad jen – všichni jste vítání. Pro jakékoli info admin denně v otevřeném chatu. Registrace téměř okamžitá – do jednoho dne. Případné dotazy můžete pokládat také zde.

    PS: Děkujeme za objektivní hodnocení, věřím, že jste se stránku alespoň obtěžovali navštívit a projít, než ji oznámkujete…