Shadow Hills

[SHADOWHILLS.blog.cz] | Louis | 31. 7. 2014 | Chat

Shadow Hills je malé [smyšlené] městečko schované mezi hustými lesy a vysokými kopci. Počasí je zde většinou deštivé nebo mlhavé, slunce je velmi vzácné. Nejspíš proto nepatří mezi nejvyhledávanější a nejznámější města v USA. Po překročení hranic můžete cítit tíživou atmosféru, která byla způsobena léty a léty praktikovaní černé magie. Nadpřirozeno je do města doslova přitahováno, proto zde můžete každý den narazit na nového cizince.
První obyvatelé se na tomto místě usadili v roce 1692 během salemských čarodějnických procesů, kterým se chtěli z pochopitelných důvodů vyhnout. Proslýchá se, že se mezi rodinami zakladatelů skrývaly i skutečné čarodějky, ovšem pomluvy zde nestačily, aby byl zahájen hon na čarodějnice. Nikdo nechtěl problémy a tak si lidé zvykli hledět svého.
Píše se rok 2014 a obyvatelstvo se značně zvětšilo. Počet obyvatel dnes činí 1120 lidí. Ovšem nemůžete počítat s tím, že jsou všichni opravdu jen lidé. Mohou mezi vámi chodit andělé vedoucí vás správnou cestou nebo démoni svádějící na scestí. V lese na vás může číhat vlkodlak, v temných uličkách zase upír a čarodějnice zde nejsou jen mýtem.

Hodnocení hráčů
[Celkem: 6 Průměr: 5]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment