Secret Side of Life

SECRETSIDEOFLIFE.wixsite.com/ssol | Skylary Warren a Stefan Hunt | fantasy | od února 2017

„Slyšel jsi to už někdy o té červené Karkulce?
Ne tu bláhovou pohádku o tom, jak myslivec vyprostil Karkulku z útrob vlka, ale tu skrytou pravdu. Tu skrytou tvář příběhu. Ne?
Dovol hochu/děvče, abych se zasmál, protože to nebyl vlk, ale vlkodlak a nebyl to dvakrát šťastný příběh. Ano což vlkodlaka zabili a jeho mrtvola visela ještě pár dní v lese, než ho rozežrala všechna ta havěť, ale Karkulka? Ta už se nenašla. Myslím, že máte dost dobrou představivost, aby vám došlo, jak to s ní bylo.
Chceš se mi snad, pošetilý cizinče, smát, že to není pravda? To já se ti musím smát, že to nevidíš. Copak sis nikdy nevšiml těch záhadných lidí, co se na ulici rozhlíží kolem? Nebo copak jsi nikdy neviděl toho nejpodivnějšího člověka, co by se podobal těm „stvůrám“ z fantasy?
A to bys mi tu chtěl tvrdit, že já jsem blázen, ale kdo je větší, ten co nevěří a skrývá před svým zrakem pravdu anebo ten, co pravdu zná? Nesměj se mi tedy, mládě, že jsem blázen, když pravdu neznáš…“

Zdravím
Hledáme ty, co mají rádi fantasy a nebojí se vést děj, jelikož u nás za vás děj nevymyslí vypravěč, ale je to jen na vašich prostých hlavách. Také, co se týká hry, je povětšinou zcela na vás, s kým budete hrát s výjimkou akcí (kde již už vypravěč je a hraje samozřejmě více hráčů). Naše „malé“ fantasy se odehrává v Americe a je spoustu ras na výběr (- je možné, že časem a počtem hráčů přibudou, budou moct být přidávány hráči a také se využije možná větší prostředí světa). Již jednou fungovalo, ale nebylo to nic, co by nás zastavilo v tom obnovit a dát dohromady náš malý svět a dát ho zas do pohybu správným směrem. Nabíráme i nováčky, co vůbec se nesetkali s textovým rpg, či ty kteří nehrají dlouho a spousta si stěžuje na jejich psaní ( bez řádného psaní a psaní se nikdo nikdy nezlepšil ;) ).

Hodnocení hráčů
[Celkem: 2 Průměr: 3.5]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment