The Selection New Generation

THE-SELECTION-NEW-GENERATION.webnode.sk | Adminka Unicorn | podle předlohy | od března 2017

Právě otevíráme registrace na již třetí ročník RPG Selection – New Generation!

Země, v které nepokoje pouze vzrůstají, balancuje na pokraji občanské války. Útoky rebelů se stupňují, ale tentokrát už nejde jen o vraždy a brutalitu, rebelové začínají být vypočítaví v tom, aby získali, co chtějí, svrhli královskou rodinu a převzali vládu. Naděje královské rodiny se upínají k Selekci, která vždy na chvíli uklidnila situaci v zemi a to stejné by mohla zařídit i teď. Avšak není to jen tak! 35 prostých dam či pánů bude bojovat o srdce dědice/dědičky trůnu, s kterým získají korunu a moc. Rebelové jim to však nikdy neusnadní. I za hranicemi Illei se sbíhají mračna. Země se zapletla do další války s Africkými koloniemi a ocitá se tak v oslabené pozici. Illea musí zjistit, komu může věřit uvnitř státu i mimo něj, aby porazila rebely. Přidáš se k nám a zapleteš se do intrik, boje o lásku, moc i vlastní svobodu a život? Možná právě tvoje postava zamíchá dějem a změní všechno jednou pro vždy…

Četli jste sérii knih Selekce od Kiery Cass, nimiž se inspirujeme a chtěli jste si zkusit, jaké by to bylo, kdybyste si mohli zahrát za účastnici a bojovat o srdce prince? A nebo byste spíše chtěli být komornou, které vše pozoruje z povzdálí? Diplomatem či princem/princeznou z jiné země a zahrávat si s politikou? Či raději chcete ochraňovat královskou rodinu a vaši zem jako strážce či voják? Nebo být rebelem, který se snaží rozvrátit systém? To i mnohem víc je vám nyní umožněno!
Pokud jste knihy nečetli, nevadí, reálie vám situaci v zemi dostatečně osvětlí, jelikož dějem jsme se posunuli několik století za děj knih. Navíc vám admin team rád zodpoví všechny dotazy. Nemůžeme vám slíbit, že hru budete milovat, ale můžeme slíbit, že se vám budeme pokoušet vyjít vstříc, když to jen trochu půjde. Pokud jsme jen trochu zaujali, koukněte na stránku a budeme jen rádi, když se i registrujete.

Hodnocení hráčů
[Celkem: 10 Průměr: 3]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment