Shadowbreakers

SHADOWBREAKERSRPG.wixsite.com/shadowbreakers | Deamon | fantasy | od listopadu 2016

“Před dávnými časy vypukla válka mezi Nebem a Zemí, bylo to tehdy když Bůh znenadání zmizel. Hlavní čtyři archandělé měli na starost lidstvo, ovšem Gabriel dvojče Michaela se vzepřel. Obvinil smrtelníky z obrovského prohřešku, kvůli nim prý Otec odešel. A tak se rozhodl vyhubit tuto rasu. Na straně lidí stál Michael, bránil lidi ovšem svému bratru nedokázal ublížit. Válka trvala mnoho let, zmařeno bylo mnoho lidských i andělských životů. Když už se zdálo, že světem zavládne mír vetřeli se do války síly temnoty. Nová a silnější válka započala, duše zlomených andělů i démonů si braly lidské těla bez soucitných projevů.

Dvacet Sedm let trvala krvavá bitva, lidstvo se ukrylo v městech. Po celém světě je jich mnoho, lidé jsou chráněni dobrými anděly. Tímto městem je i Rackton, toto město chrání samotný Michael, vypomáhá mu i Uriel. Rafael zmizel za záhadných okolností během bitvy, a Gabriel ten s se stáhl do úkrytů v troskách bývalých měst, kde čeká na svoji šanci s armádou.

Stořenci temnoty byli během počátku války klidní, nepovažovali tuto událost za důležitou. Avšak když začal Gabriel vyhrávat, rozhodl se Lucifer vyslat své bojovníky do světa. Pomohl tak rozpoutat silnější, větší a krutější bitvu mezi třemi národy.

Pekelní tvorové žijí také ve městě, ovšem pod podmínkou míru. Ostatní jsou vykázáni do nehostinných krajin kde kromě útočiště Gabriela nenaleznete klidného místa. I samotný Lucifer žije ve městě, pod přísahou míru. Ovšem kdo ví…městem se šíří zprávy o rebelii lidu, andělů i démonů. Změní se snad období tříletého míru na období kruté války?

S příchodem informací o rebelantských skupinách, se také objevují skupinky samozvaných lovců. Většina z nich patří do takzvaných archandělských jednotek, což znamená že kdysi chránili archanděly a nyní využijí získané informace proti všem nadpřirozeným rasám

Mír je v ohrožení… “

Deamon: Jsme české textové rpg, které se zabývá post-apokalyptickým světem zničeným kvůli válce Nebes a lidstva, ovšem mají zde zastoupení i temné síly. Jsme hra pro pobavení, časově na Vás nenaléháme, a komunitu se snažíme držet v příjemné atmosféře.

 

Hodnocení hráčů
[Celkem: 8 Průměr: 3.6]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment